Wilt u een afspraak maken?

De diensten van GearFire.

Bij brandveiligheid zijn meerdere disciplines betrokken, die elk hun eigen aanpak en expertise vragen. GearFire specialisten zijn opgeleid en getraind om alle voorkomende taken op dit gebied professioneel uit te voeren.

Of het nu gaat om het brandwerend maken van leidingen, brandkleppen, strakke brandwerende bekleding voor staalconstructies, het plaatsen van brandroosters, het afdichten van openingen, al onze diensten hebben een grote toegevoegde waarde.

Bekijk onze diensten
GearFire

Benieuwd of ook jouw uitdaging door GearFire opgelost kan worden?

Kijk dan eens bij onze diensten en daag ons uit!

Brandwerende doorvoeringen en leidingwerk
Brandwerende doorvoeringen en leidingwerk

GearFire is gespecialiseerd in brandwerende doorvoeringen. Alle soorten leidingen die door de brandscheiding gaan, worden door GearFire professioneel brandveilig gemaakt.

Brandwerende staalconstructies
Brandwerende staalconstructies

De staalconstructie vormt de ruggengraat van het gebouw. Bij brand verliest staal zijn kracht en bezwijkt het uiteindelijk. Door een isolerende coating in de vorm van vuurvaste platen aan te brengen, warmt het staal langzamer op en gaat het langer mee.

Brandwerende wanden en plafonds
Brandwerende wanden en plafonds

Je wilt niet dat het vuur zich door het gebouw verspreidt. Om dit te voorkomen, bestaan gebouwen groter dan enkele vierkante meters en gebouwen met specifieke functies uit verschillende brandcompartimenten. Dit wordt opgelost door wanden en plafonds te scheiden.

Brandwerend coaten
Brandwerend coaten

Brandwerende coatings dienen om staalconstructies te beschermen tegen de gevolgen van brand, vergelijkbaar met de manier waarop staalconstructies worden gecoat met brandvertragende platen.

Brandkleppen
Brandkleppen

Brandkleppen worden gemonteerd op brandwerende wanden en plafonds en worden gebruikt om luchtkanalen af te sluiten bij brand.