Wilt u een afspraak maken?

Samenwerken met
GearFire.

Wanneer je ervoor kiest om met een de Specialisten van GearFire samen te werken, heb je gekozen voor een flexibele partij met de juiste kennis, instelling en de zekerheid van brandveilige afbouw!

Maak een afspraak Over GearFire

Brandpreventie doe je samen

Door samen te werken met de experts van GearFire kunnen wij een project van A tot Z begeleiden en uitvoeren. Van het eerste contact tot de daadwerkelijke implementatie, ontzorgen wij je in het hele proces. Zo kan het nodig zijn dat er eerst een opname van de werkzaamheden moet plaatsvinden om aansluitend een offerte op te stellen. Geeft niet, we komen graag bij je langs en niet alleen om de werkzaamheden te plannen, maar ook voor een vrijblijvend advies of een plan van aanpak.

Of het nu gaat om een opname op het werk, het maken van een offerte of het plannen van een uitvoering, wij zijn altijd op de hoogte. Door de korte communicatielijn kunnen we snel te werk gaan, wat door onze klanten zeer gewaardeerd wordt.

Mede door onze flexibele instelling en manier van denken met onze klanten is het heel vaak zo dat we een specialist in één dag klaar hebben staan, ongeacht de locatie in Nederland. Wanneer we verwachten zeer binnenkort ter plaatse te zijn, zorgen we er ook voor dat de benodigde apparatuur op tijd aanwezig is.

Kies je er dus voor om samen te werken met de experts van GearFire, dan kies je voor een flexibele partij met de juiste kennis, instelling en zekerheid over brandveilige afbouw!

Samenwerken

Samen met onze partner Stam Montagebouw, specialist in plafonds, wanden en vloeren, kunt u bij ons terecht voor alle vragen over plafonds, wanden en vloeren. Stam Montagebouw is al 25 jaar een begrip in de droge afbouw. Als specialist op het gebied van systeemplafonds zijn zij in de loop van jaren uitgegroeid naar een specialist in de totaal-afbouw. De ruim 100 jaar ervaring, samen met de passie voor het vak maakt Stam Montagebouw, bij uitstek de ideale partner voor elk project.

Bekijk Stam Montagebouw

Voor een veilig gevoel

GearFire biedt een breed scala aan diensten en materialen op het gebied van brandveilige afbouw. Maak je geen zorgen, we helpen je graag de schade te beperken.

Neem contact op

Brandveilige afbouw omvat meerdere gebieden, die elk een eigen aanpak en expertise vragen. GearFire-experts zijn opgeleid en getraind om alle voorkomende werkzaamheden in het veld professioneel uit te voeren.

Het brandwerend behandelen van leidingwerk, het uitbouwen van brandkleppen, super strak brandwerend bekleden van een stalen constructie, inbouwen van brandwerende roosters of het waterdicht maken van sparingen, al onze diensten zullen een grote toegevoegde waarde hebben.

Meer informatie over onze diensten

Brandveilige afbouw, ook wel passieve brandbeveiliging genoemd, helpt de gevolgen van een brand te beperken. Een brand die kan ontstaan ​​met de daarbij behorende rookontwikkeling kan zich dankzij een goede brandbeveiligingsinstallatie niet zomaar onbeperkt door een gebouw verspreiden. Geïnstalleerde voorzieningen helpen de brand onder controle te houden, zodat mensen veilig naar buiten kunnen en het gebouw niet helemaal verloren gaat. Economische verliezen zullen dus ook beperkt blijven.

Waarom brandpreventie toepassen?