Wilt u een afspraak maken?

Brandveilige projecten
van GearFire.

GearFire heeft vele bedrijven geadviseerd en brandveiligheidsmaatregelen toegepast in diverse branches. Omdat elke branche zijn eigen uitdagingen en risico’s met zich meebrengt, vereist het implementeren van een brandbeveiligingsproject de juiste kennis en ervaring. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van brandbeveiliging kunnen wij uw bedrijf zeer snel en goedkoop brandwerend maken.

Bekijk onze projecten
Voor een veilig gevoel

Bekijk onze meest mooie projecten

GearFire biedt een breed scala aan dienstverleningen en materialen aan zodat de gevolgen en schade aan mens, dier en milieu beperkt kunnen worden.

Voor een veilig gevoel

GearFire biedt een breed scala aan dienstverleningen en materialen op het gebied van bouwkundige en passieve brandpreventie. Geen nood, wij helpen u graag de schade te beperken.

Neem contact op

Bouwkundige brandpreventie omvat meerdere disciplines die elk hun eigen aanpak en expertise vragen. De specialisten van GearFire zijn opgeleid en getraind om alle voorkomende werkzaamheden op dit gebied vakkundig uit te voeren.

Het brandwerend behandelen van leidingwerk, het uitbouwen van brandkleppen, super strak brandwerend bekleden van een stalen constructie, inbouwen van brandwerende roosters of het waterdicht maken van sparingen, al onze diensten zullen een grote toegevoegde waarde hebben.

Meer informatie over onze diensten

Bouwkundige brandpreventie, soms ook wel passieve brandpreventie genoemd zorgt er voor dat de gevolgen van een brand beperkt blijven. Een eventuele brand met de bijbehorende rookontwikkeling kan zich dankzij de juiste brandwerende voorzieningen niet zomaar onbeperkt voortplanten door een gebouw. Door de aangebrachte voorzieningen zal een brand beheersbaar worden, hierdoor kunnen mensen veilig vluchten en zal het gebouw niet geheel total-loss raken. De economische schade zal dus ook beperkt worden.

Waarom brandpreventie toepassen?

Uiteraard zijn wij als GearFire overtuigd van onze dienstverlening en werkzaamheden.En niet alleen wij, maar ook onze opdrachtgevers hebben inmiddels ondervonden dat samenwerken met GearFire de zekerheid van veiligheid biedt!

Lees daarom hoe opdrachtgevers de samenwerking met GearFire ervaren, dit kan ook jouw ervaring worden.

Bekijk onze referenties