Wilt u een afspraak maken?

Het team van GearFire.

Ons actieve en dynamische team bestaat uit vijf monteurs die allemaal gecertificeerd zijn en dus als succesvolle kandidaat door het leven gaan. In tijden van hoge druk kunnen we snel opschalen naar 10 of meer medewerkers met een flexibele klas.

Onze vacatures Bekijk ons team
Ons team

Maak kennis met ons team!

Maak kennis met ons dynamische team van technici, die ook onze allround medewerkers zijn op het gebied van administratie en human resources. Je kunt altijd contact opnemen met Gerard Kempers als aanspreekpunt. Hij zorgt ervoor dat alle zaken worden geregeld!

Kom ons team versterken
...
René Schepers

All-round applicateur en kwaliteitsmanager

...
Lonneke van Aalst

Financieel administratief medewerkster

...
Jordan Hartjes

All-round applicateur

...
Jonathan Matitahatiwen

All-round applicateur en leermeester

...
Jeroen Tempels

Directeur en aanspreekpunt

...
Dein Celestina

Timmerman en all-round applicateur

Voor een veilig gevoel

GearFire biedt een breed scala aan diensten en materialen op het gebied van brandveilige afbouw. Maak je geen zorgen, we helpen je graag de schade te beperken.

Neem contact op

Brandveilige afbouw omvat meerdere gebieden, die elk een eigen aanpak en expertise vragen. GearFire-experts zijn opgeleid en getraind om alle voorkomende werkzaamheden in het veld professioneel uit te voeren.

Het brandwerend behandelen van leidingwerk, het uitbouwen van brandkleppen, super strak brandwerend bekleden van een stalen constructie, inbouwen van brandwerende roosters of het waterdicht maken van sparingen, al onze diensten zullen een grote toegevoegde waarde hebben.

Meer informatie over onze diensten

Brandveilige afbouw, ook wel passieve brandbeveiliging genoemd, helpt de gevolgen van een brand te beperken. Een brand die kan ontstaan ​​met de daarbij behorende rookontwikkeling kan zich dankzij een goede brandbeveiligingsinstallatie niet zomaar onbeperkt door een gebouw verspreiden. Geïnstalleerde voorzieningen helpen de brand onder controle te houden, zodat mensen veilig naar buiten kunnen en het gebouw niet helemaal verloren gaat. Economische verliezen zullen dus ook beperkt blijven.

Waarom brandpreventie toepassen?